Tein viikonloppuna tämän ihanaisen kakun. Porkkana ja kaneli antavat tähän hyvän maun.
Tätä on olen tehnyt harvoin vaikka tämä on helppo tehdä ja on hyvää. Tämän blogin aikana en ole tätä tehnyt, mutta nyt tein ja laitan myös kuvan. Marsipaanista tein jotku koristeet tuohon, kun minun mielestä se vaati vähän jotain...
POHJA
2 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1 rkl ruokaöljyä
3 dl porkkanaraastettaSekoita kuivat aineet keskenään.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet, vaahtoon, öljy ja porkkanaraaste keskenään.
Uuniin 200 asteeseen, n. 15 min.
KUORRUTUS
100 g voita tai margariinia
200 g maustamatonta sulatejuustoa (esim. Olympia tai Mesikämmen)
3 dl tomusokeriaVaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto ja lisää tomusokeri ja levitä tasaisesti jäähtyneen kakun päälle.
tiistai, 9. syyskuu 2008
Kommentit