Tein viikonloppuna tämän ihanaisen kakun. Porkkana ja kaneli antavat tähän  hyvän maun.

Tätä on olen tehnyt harvoin vaikka tämä on helppo tehdä ja on hyvää. Tämän blogin aikana en ole tätä tehnyt, mutta nyt tein ja laitan myös kuvan. Marsipaanista tein jotku koristeet tuohon, kun minun mielestä se vaati vähän jotain...

POHJA

2 munaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria
1 rkl ruokaöljyä
3 dl  porkkanaraastetta

        Sekoita kuivat aineet  keskenään.
        Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. 
        Sekoita kuivat aineet, vaahtoon, öljy ja porkkanaraaste keskenään. 
        Uuniin 200 asteeseen, n. 15 min.

         KUORRUTUS


100 g voita tai margariinia
200 g maustamatonta sulatejuustoa (esim. Olympia tai Mesikämmen)
3 dl tomusokeria

Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sulatejuusto ja lisää tomusokeri  ja levitä tasaisesti jäähtyneen kakun päälle.

1883416.jpg