Pohja:

 

 15 kpl

Digestive-keksiä

 1/2 dl

sokeria ja 60g voita

                

 

 

 

Täyte:

 400 g

maustamatonta tuorejuustoa (esim. Hovi)

 1 dl

sokeria

 1 rkl

vaniljasokeria

 4 kpl

liivatelehteä

 1 dl

appelsiinituoremehua

 2 dl

kermaa

Pohja:


Jauha keksit tehosekoittimessa ja sekoita joukkoon sokeri  ja sulatettu voi. Painele keksiseos voidellun irtopohjavuoan pohjalle.

Täyte:


Liota liivatelehdet kylmässä vedessä. Kuumenna kasarissa tilkka appelsiinimehua ja liuota valutetut liivatteet siihen. Sekoita juusto, sokerit ja appelsiinimehu keskenään. Lisää liivate ja kova kermavaahto. Tarkista maku ja lisää sokeria jos täyte vaikuttaa liian happamalta.
Kaada täyte keksinmurupohjan päälle vuokaan ja anna jäähtyä muutama tunti.
Irrota vuoan reunat ja nosta kakku tarjolle. Koristele mansikoilla ja suklaalla.

 

1726866.jpg